I/S


Få 3 gratis og uforpligtende revisor-tilbud

Ønsker du at få hjælp til at stifte Interessentskab ?

Opret din opgave i formularen her under og få 3 tilbud på mail.

Vi er landsdækkende og kan sætte dig i forbindelse med dygtige revisorer fra hele Danmark.


  • 1. Helt gratis og uforpligtende

    Det er 100% gratis når du indhenter tilbud på alle slags revisionsopgaver og bogholderopgaver.
  • 2. Spar tid

    Du sparer tid på at finde revisorer og indhente tilbud. Vi kommer med dem til dig.
  • 3. Spar penge

    Når vi indhenter tilbud til dig, så konkurrerer revisorerne/bogholderne om at give dig et godt tilbud.

Hvad er et I/S?

Et interessentskab minder meget om enkeltmandsvirksomhed, men i et I/S er der flere ejere som kaldes interessenter. Reglerne for et I/S kan virke komplicerede, og det kan derfor anbefales at finde en billig revisor til at hjælpe med til at regnskabsarbejdet er på plads. 

Der er ingen kapitalkrav til stiftelse af et I/S og kan gøres via virk.dk. Når der drives interessentskab som virksomhedsform, er der personlig, ubegrænset og solidarisk hæftelse. Det vil sige, at hvis en interessent på et tidspunkt ønsker at træde ud af et interessentskab, hæfter personen for gælden ved udtrædelsestidspunktet og for nye indtrædende interessenter for fremtidig gæld.

Derfor er det altid vigtigt at styre disse aftaler via en interessentskabskontrakt og altid meddele kreditorer om ændringer i ejerforholdene i et I/S, således at de kan gøre krav på deres fordringer til de rette personer.

Ejerne i et interessentskab kan godt være et ApS eller A/S, det behøves nødvendigvis ikke at være fysiske personer. Herved kan de fysiske personer gemme sig bag en juridisk enhed.

Da man hæfter personligt, ubegrænset og solidarisk, bør man søge professionel rådgivning før man opretter et interessentskab. Det kan man fx gøre her på Regnskabspriser.dk hvor man nemt og gratis kan finde en billig revisor til I/S som kan assistere. 

 

Du kan også læse indgående om følgende relaterede emner:

ApS

A/S

EMV

IVS

Holding Selskaber

K/S

P/S

Prisberegner