Revisortilbud


Få 3 gratis og uforpligtende revisor-tilbud

Ønsker du at få hjælp med at modtage et revisor-tilbud ?

Opret din regnskabsopgave i formularen herunder og få 3 revisortilbud på mail. Regnskabspriser.dk er landsdækkende og kan sætte dig i forbindelse med dygtige revisorer.


  • 1. Helt gratis og uforpligtende

    Det er 100% gratis når du indhenter tilbud på alle slags revisionsopgaver og bogholderopgaver.
  • 2. Spar tid

    Du sparer tid på at finde revisorer og indhente tilbud. Vi kommer med dem til dig.
  • 3. Spar penge

    Når vi indhenter tilbud til dig, så konkurrerer revisorerne/bogholderne om at give dig et godt tilbud.

Få de bedste revisortilbud på revisorer fra hele landet

Står du og mangler en billig revisor?

Regnskabspriser.dk samarbejder nemlig med en lang række registreret og statsautoriseret revisorer og kan altid hjælpe med at finde tilbud på revision, årsregnskab, bogføring og SKAT/Moms, samtidig med at vi sikrer at du  få revisor tilbud konkurrencedygtige, og blandt de bedste du kan opnå i Danmark.  

 

Hvorfor skal jeg bruge Regnskabspriser.dk til at finde en billig revisor?

For en mindre virksomhed kan det ofte bedste betale sig at outsource regnskabet til en revisor. Som hovedregel har man erfaret, at virksomheder der har en vis størrelse, vil det som regel være billigere blot at outsource regnskabsopgaverne til en ekstern revisor.

Markedet for revisorer i Danmark er meget konkurrencedygtige, og ligegyldigt hvilken opgave du ønsker at få løst kan Regnskabspriser.dk finde en kompetent revisor. Vi sørger for at formidle kontakten hurtigt og nemt, så du kan fokusere på at bruge dine kompetencer på din virksomheds kerneydelser.

 

Hvordan finder jeg en billig revisor Regnskabspriser.dk?

Hvis du er interesseret i at finde en god billigrevisor kan du nemt, gratis og hurtigt gøre det her på Regnskabspriser.dk. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen - gerne med en grundig beskrivelse af den opgave du ønsker at få løst. Herefter matcher vi dit behov for revision & bogføring, dernæst finder vi hurtigt det bedste tilbud til jer. Så nemt er det at finde en ny revisor.

 

Hvad bør jeg overveje, når jeg skal finde en dygtige revisor ?

Når du får brug for hjælp til revision, bogføring, årsregnskab og rådgivning i Moms/SKAT, og din virksomhed ikke har kompetencerne til at udføre de opgaver, er der et par ting der bør overvejes. For det første skal man overveje om man gerne vil benytte en revisor som ligger i sit nærområde, dernæst skal man overveje opgavernes størrelse. Hvis man har behov for en revisor og det drejer sig en enkel revisoropgave eller om man har brug for at benytte revisoren mange gange til større opgaver. Dette kan have betydning for prisen og det revisortilbud man modtager.Ønsker man et større samarbejde med sin revisor, kan man som regel få en bedre revisorpris end hvis det blot er en enkel mindre opgave som skal løses.

 

Hvad koster det at benytte en revisor ?

Niveauet på revisorpriser varierer til en vis grad. Hvis man skal finde prisen på en revisor er der dog mange faktorer, der skal tages højde for. Fordi revisorprisen varierer i høj grad af opgavens størrelse. Drejer det sig om hele det regnskabsmæssige og bogføringsmæssige arbejde for en mellemstor virksomhed, koster det en del mere end hvis det blot er en mindre virksomhed som skal have rådgivende assistance til regnskabet en gang årligt.

 

Det har stor betydning for revisortilbuddet om man ønsker, at få sit revisorarbejde udført af en uautoriseret revisor eller en statsautoriseret revisor. Alt i alt er det svært at oplyse en præcis pris på revisorarbejde uden at kende de nøjagtige omstændigheder. Hvis du ønsker at få oplyst revisorprisen på netop din opgave, kan du udfylde opgaveformularen og herefter modtage gratis og uforpligtende revisortilbud på netop din regnskabsopgave. Du kan også prøve vores prisberegner, den giver dig en fornemmelse af revisorprisen for det revisorarbejde du ønsker og få udført. Du finder vores prisberegner her.