Billig Revisor


Få 3 gratis og uforpligtende revisor-tilbud

Ønsker du at få hjælp af en billig revisor ?

Opret din regnskabsopgave i formularen herunder og få 3 tilbud på mail. Regnskabspriser.dk er landsdækkende og kan skaffe dig tilbud fra dygtige revisorer fra hele Danmark


  • 1. Helt gratis og uforpligtende

    Det er 100% gratis når du indhenter tilbud på alle slags revisionsopgaver og bogholderopgaver.
  • 2. Spar tid

    Du sparer tid på at finde revisorer og indhente tilbud. Vi kommer med dem til dig.
  • 3. Spar penge

    Når vi indhenter tilbud til dig, så konkurrerer revisorerne/bogholderne om at give dig et godt tilbud.

Få de bedste tilbud på revisor

Står du og mangler en billig revisor? Så er du kommet til det rette sted. Regnskabspriser.dk kan hjælpe med at finde tilbud på regnskaber, revision, bogføring, samtidig med at de tilbud du får på billig revision er konkurrencedygtige, og blandt de bedste du kan opnå i Danmark.  

 

Hvorfor skal jeg benytte Regnskabspriser.dk til at finde en billig revisor?

For en mindre virksomhed kan det sjældent betale sig at hyre en fuldtidsbogholder til at tage sig af regnskaberne. Hvis ikke virksomheden har en vis størrelse, vil det som regel være billigere blot at outsource regnskabsopgaverne til en ekstern billig statautoriseret revisor.

Markedet for billige revisorer i Danmark er meget konkurrencedygtigt, ligegyldigt hvilken revisoropgave du ønsker at få tilbud fra en revisor, kan Regnskabspriser.dk finde en kompetent billig revisor i dit nærområde, der kan løse netop din specifikke opgave. Vi sørger for at formidle kontakten hurtigt og nemt, så du kan fokusere på at bruge dine kompetencer på din virksomheds kerneydelser.

 

Hvordan finder jeg en revisor hos Regnskabspriser.dk?

Hvis du er interesseret i at finde en god  billig revisor i Danmark så kan du nemt, gratis og hurtigt gøre det her på Regnskabspriser.dk. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen - gerne med en grundig beskrivelse af den opgave du ønsker at få løst. Herefter matcher vi dit behov for billig revision, billig bogføring eller andet med vores mange billige revisorer og finder hurtigt det bedste tilbud til dig. Så nemt er det at finde en revisor hos Regnskabspriser.dk

 

Hvad skal jeg overveje når jeg skal finde en dygtige revisor?

Når du får brug for hjælp til billig revision, bogføring, SKAT eller Moms, og din virksomhed ikke besidder kompetencerne til at udføre revisoropgaven, så er der et par ting du bør overveje. For det første skal man overveje om man gerne vil benytte en Godkendt eller ikke godkendt revisor, dernæst skal man overveje opgavernes størrelse. Hvis man har behov for en billig revisor har det betydning om det drejer sig en enkel revisoropgave eller om man har brug for at benytte revisoren mange gange til større opgaver. Dette kan have betydning for prisen for en billig revisor, hvis man ønsker et større samarbejde med sin billig revisor, kan man som regel få et bedre tilbud fra revisoren, end hvis det blot er en enkel mindre opgave som skal løses.

 

Hvad koster det at benytte en billig revisor ?

Revisorpriser kan varierer til en vis grad, hvis man skal finde prisen på en billig revisor er der dog mange faktorer der spiller ind. For det første varierer prisen i høj grad af opgavens størrelse. Drejer det sig om hele det regnskabsmæssige og bogføringsmæssige arbejde for en mellemstor virksomhed, koster det en del mere end hvis det blot er en mindre virksomhed som skal have rådgivende assistance til regnskabet en gang årligt.

En anden faktor er om der er tanke på et langvarigt samarbejde eller om det blot er en enkelt opgave der skal laves af en registreret revisor. Det har også betydning om man ønsker, at få sit revisorarbejde udført af en statsautoriseret revisor eller en ikke statsautoriseret revisor. Alt i alt er det svært at oplyse en præcis revisorpris på revisorarbejde uden at kende de nøjagtige omstændigheder. Hvis du ønsker at få oplyst tilbudsprisen på en revisor til netop din opgave kan du udfylde kontaktformularen og herefter modtage gratis og uforpligtende revisortilbud på netop din regnskabsopgave. Du kan også prøve vores prisberegner for at få en fornemmelse af prisen på revisorarbejde. Du finder vores prisberegner her.