Outsourcing af bogholderiet


Få 3 gratis og uforpligtende bogholder-tilbud

Ønsker du at outsource bogholderiet til en freelance bogholder?

Opret din regnskabsopgaver i formularen her under og få 3 tilbud på mail.

Vi er landsdækkende og kan sætte dig i forbindelse med dygtige bogholdere fra hele Danmark.


  • 1. Helt gratis og uforpligtende

    Det er 100% gratis når du indhenter tilbud på alle slags revisionsopgaver og bogholderopgaver.
  • 2. Spar tid

    Du sparer tid på at finde revisorer og indhente tilbud. Vi kommer med dem til dig.
  • 3. Spar penge

    Når vi indhenter tilbud til dig, så konkurrerer revisorerne/bogholderne om at give dig et godt tilbud.

Hvorfor bør jeg outsource bogholderiet?

Fordelene ved at outsource bogføringen og styringen af virksomhedens bogholderi er den fleksibilitet og ressourceskabende effekt, det giver. De vigtigste parametre er at man har tillid til sin fremtidige outsourcing partner. Man skal vælge at outsource bogholderiet til en professionel partner, der har en god track record fra sin nuværende kunder, så derfor bør man altid bede om en kundereferenceliste med udtalelser. Ved at outsource bogholderiet til en billig bogholder, sikrer man sig samtidig at der ikke dukker ubehagelig ting op ved et review eller en revision. 

Som selvstændig erhvervsdrivende er det måske den største torn i øjet at skulle lave regnskab. Det kræver, man holder styr på alle bilag, betaler regningerne, fakturerer kunderne, inddriver penge fra kunder, bogfører, indberetter moms, holder styr på forskudsskatten ved personligt ejet virksomhed og får afstemt aconto skatten, hvis man er selskabsejer. Derfor kan det være en god ide at få hjælp til sit regnskab ved outsourcing af regnskabsarbejdet. Dette gøres bedst vedat tilknytte en billig bogholder som kan tage sig af bogføringsarbejdet. 

 

De fleste drukner i opgaverne og ender op med ekstra betalinger til moms og SKAT, fordi det ikke bliver gjort ordenligt fra starten af, desuden optager det alt for meget tid og fjerner fokus, på det som virksomhedsejeren er bedst til, nemlig at tjene penge på sit håndværk. 

Derfor befrier det ofte virksomhedsejeren for mange timers arbejde, ikke at skulle arbejde med regnskabet, det er den primære årsag til at virksomhedsejere vælger at outsource bogholderiet.

Omkostningerne ved at ansætte en bogholder eller hyre en freelance bogholder er der stor forskel på. Derfor er det fordelagtigt ved outsourcing af bogholderiet - her betaler man kun for forbruget, dvs. de antal arbejdsopgaver man lægger over til sin freelance bogholder. 

Men når virksomheden opnår en hvis størrelse bliver det på et tidspunkt for dyrt at outsource bogholderiet, og man skal i stedet insource bogholderiet igen og ansætte en bogholder. Derfor vil outsourcing af bogholderiet som regel være mest relavant for mindre virksomheder. 

Nedenfor er der opstillet et fiktivt scenarie som godt kunne forekomme i virkeligheden. Her ses det, at hvis arbejdsopgaverne kræver en bogholder mere end 3 dage om ugen, så skal man ansatte fremfor at hyre freelance bogholder.

 

 Outsourcing af bogholderiet

 

Antal dage pr. uge

Dagspris

Ugebasis fakturering

Måned fakturering

Medarb. Løn pr. uge

1

2.995

2.995

12.978

10.904

2

2.995

5.990

25.957

10.904

3

2.995

8.985

38.935

10.904

4

2.995

11.980

51.913

10.904

5

2.995

14.975

64.892

10.904

Ansat hos kunde X

Løn pr. måned

35.000

Kontormedarb. Eks.

 

 

Sociale personale omkostninger

12.250

Faktor 1,35 for kontorbranche

 

Løn I alt

47.250

Pr. måned

10.904

Uge omkostning

 

Du kan også lære mere om følgende relaterede emner:

Løn

Krav til bogføring

Økonomifunktioner

Billig bogføring

Personaleadministration

Momsindberetning

Prisberegner